Handelsbetingelser

   

 

 

 

 

Handelsbetingelser

Lillegade 20 - Strik, stof og sytøj er både en fysisk butik  og en webshop. Når du handler i vores webshop accepterer du automatisk følgende betingelser og derfor vil det være en god ide at læse dem godt igennem.

Butikkens fysiske beliggenhed og øvrige kontaktoplysninger er:

Lillegade 20

-strik, stof og sytøj

Lillegade 20

 8500 Grenå
Mailadresse: lillegade20@gmail.com
Telefonnummer: 40471282
Cvr. nr.: 33545630

Hertil returneres varer, rettes spørgsmål etc.

 

Betaling

Alle priser på webshoppen er inklusiv 25% moms, hvis andet ikke er angivet. Du kan betale med visa og mastercard. Vi tager ikke kortgebyr og beløbet bliver først trukket på din konto, når varen sendes fra os.

 

Levering

Vi sender overvejende med GLS. Pakker sendt til din hjemmeadresse koster 59 kr. Pakker sendt til et udleveringssted koster 39.

Det koster ingenting, hvis du har bestilt til afhentning i butikken, så får du til gengæld et smil og måske en lille sludder. Når du bestiller til afhentning i butikken, sender vi en sms så snart din pakke er klar.

Så vidt muligt sender vi samme dag, hvis du har bestilt inden kl 12. Bestiller du i weekenden eller på helligdage, sender vi førstkommende hverdag.

(ovenstående priser er for levering i DK)

 

I forbindelse med særlige tilbud, ferier eller udsolgte varer kan der være længere leveringstid og det beklager vi. Du vil blive kontaktet ved udsolgte varer. 

 

Vi forbeholder os ret til at fakturere dig de faktiske portoudgifter for returforsendelsen, hvis du ikke afhenter din pakke.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  Returneringsomkostninger skal du selv afholde og det er dig der er ansvarlig for varerne, indtil vi har modtaget dem. Du er velkommen til personligt at aflevere dem i butikken på Lillegade 20 i Grenå.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til lillegade20@gmail.com og her lade os vide, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Vi vil hurtigst muligt returnere returbeløbet efter at vi har modtaget varen og godkendt returneringen. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

På følgende er der ingen fortrydelses ret 

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
   
Varens stand, når du sender den retur
Har varen mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Varen skal sendes retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

 

Varen sendes til:
Lillegade 20

-Strik, stof og sytøj

Lillegade20

8500 Grenå 


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere det personligt på ovenstående adresse. Vores åbningstider er: Tirsdag og onsdag kl. 10 - 14 - Torsdag og fredag kl. 10 - 17 - lørdag kl 10 - 13 

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. 
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:
Lillegade 20

-Strik, stof og sytøj

Lillegade 20

8500 Grenå
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Lillegade 20 og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, som i øvrigt hverken bliver solgt eller givet til andre.  
Den dataansvarlige på www.lillegade20.dk er Marianne Fredhave og det er kun ansatte i butikken der har adgang til dine oplysninger.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: lillegade20@gmail.com

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Lillegade 20. Lykkes det os ikke at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22.02.2021